25 Ekim 2007 Perşembe

Kakaolu Bisküvi Pastasi




kakaolu bisküviler duruyodu epeydir nasi yapsam diye biraz arastirdim ama yine standartdan vazgecemedim.muzlu pudinge batirdim siraladim uzerine krem santi surdum ve daha uzerine cikolatali sos doktum bu kadar basit :)

19 Ekim 2007 Cuma

Kuru fasulye


Bunlar bizzat kendi bahcemden toplanmis kuru fasulyelerim.buzluga aticam :)

Hamsi



Bugunkü menumuzde hamsi var :)

16 Ekim 2007 Salı

Islim kebabi



Baklava



Baklavayi ikinci kez deniyorum ama ilk kez denedigimde baklava tarzinda kesmemisdim duz kesmisdim beceremem diye korkarak bu sefer öle keseyim dedim ve ilk denemeye göre bence cokda fena olmadi :) Siz ne diyorsunuz ???

Firinda Mantar


hem yapmasi cok basit hem lezzetli denemenizi tavsiye ederim. Mantarlari yikayip tuz ve karabiberle karistirip uzerine biraz tereyag edip su falan koymadan firina verdim biraz sonra birazcik kasar peyniri ekledim yine firina surdum.cok kisa bir zaman suresinde yemegimiz yenmeye hazir :) afiyet olsun...

10 Ekim 2007 Çarşamba

Patatesli manti

Bu mantilari patates ve kiyma karisimi ile yapdim.Kurabiye kaliplari ile kestim.Bence daha kolay.Hem sekilleri ayni oluyor hemde cok kucuk olmasina bence gerek yok.Bölede guzel.Illa kücük olsun diyenler varsa bilemiyorum:) ama ben Kayserili degilim kiii :)

Manti







6 Ekim 2007 Cumartesi

Geldimmm...

gunlerdir bilgisayarim bozuk malesefff ama cok sukur kavustum artik pcime :) o arada yine cektigim resimler oldu tabiki en kisa zamanda onlarida ekleyecegim...