24 Şubat 2008 Pazar

Patates Salatasi


Farkli bir patates salatasi tarifi.Tarif nino dan...Önce görüntüsüne bayildim yapmaliyim dedim.üc renk yapacaktim maydanoz ile birlikte ama patates az geldi:) Ölcü ile yapmadim.evdeki bütün patatesi hasladim:) iki adet havuc (büyük) Bikac parca lahana yapragi ile yapdim.Bundan sonra sIk SIk yapmayi dusunuyorum artik arada bazi degisiklikler katarak.Altina yesil zeytin dizildigini gordum onuda yapmak istiyorum ama yesil zeytin nasil diziliyor yikilmadan onu bi kavrayayimda ::)) Herkese selamlar deneyecek olanlara afiyet olsun.

Ha bu arada bi dipnot gecmek istiyorum:) Havuclari rondodan gecirirken ben patatesleride icine atmaya kalkisdim:) Aman ayni hataya düsmeyin:) Patates cok sicak oldugu icin rondoda yapis yapis oluyo.sonra baktim öle hemen aldim fazla bi hasar olmadan::))

10 yorum:

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

MUTLU PAZARLAR CANIM
ellerine sağlık harika görünüyor salatan
sevgiyle kal

ESRA dedi ki...

çok güzel görünüyor,bu salatayı ilk gördüğümüzden buyana yapmak istiyorduk sen sonunda yaptın sıra bende inşallah bende yapcam.ellerine sağlık.

sevgiler

Naşide Dönmez dedi ki...

canımcım ellerine sağlıkk.pasta gibi görünüyor valla.bendemi denesem acaba:))

EZGi :)) dedi ki...

çok şık görünyor.ellerine saglk sevgiler

NiNo dedi ki...

ellerine saglik umarim begenmissindir bizde hic kalmamisti o gun :) ellerine saglik sevgiler

akasyakokusu dedi ki...

günaydın canım hepside birbirinden leziz tarifler var..ellerine sağlık mutlu bir hafta dilerim...

ŞENAY dedi ki...

Şekerim, sen ne güzel şeyler yapmışsın bu hafta, döktürmüşsün bakıyorum:))Patates salatan çok şık görünüyor,Ama tarifini açıklamalı olarak rica edelim, ben göremedimmi,yok mu:) Ellerine sağlık Güzelim:))

Nilgün dedi ki...

Aynurcugum seninde basarini kutlarim..Ne yalan söyliim bende sevmiyorum Seker hamurunu.Tatliyi cok sevmeme ragmen pastada bu Seker hamurunu yemem..Süs olarak o baska görüntü nede olsa süperrr..
Ellerine saglik canim

SEVGILER

♥ KNITTING ART dedi ki...

HEPSİ DE HARİKA, ELLERİNE SAĞLIK CANIM,
Bu lezzetler eşliğinde Mevlid Kandilinin tüm insanlığa sevgi, barış ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan diler, bütün vatandaşlarımızın, yurtdışında yaşayan soydaşlarımızın ve İslâm âleminin Mevlid Kandilini tebrik ederim. Sevgilerimle...

Unknown dedi ki...

arkadaşım uzun zamandır uğrayamamıştım bloguna ama harika mamalar yapmışsın ellerine sağlık