17 Eylül 2007 Pazartesi

Servis asamasi


Ve iste kumpirimiz hazirr.Afiyet olsun diyecegim ama tarifi vermedim.Isterseniz bu asamada vereyim tarifi.Önce iri olan patateslerimizi guzelce yikiyoruz.Kuruluyoruz.Daha sonra jelatin kagidina tek tek sarip firina veriyoruz ve en az bir saat pismeleri gerekiyor 180 derecede. Sonra firindan cikariyoruz ama yenecek kadar yapilmali sogudukdan sonra bir ise yaramiyor desem yeridir yani ama mikrodalgada isitilip yapilabiliyor fenada olmuyor yine tadi ben denedim cunku o kadar cok kumpiri bir gunde tuketmek mumkun degildi :) daha sonra biraz elleriniz yanacak ama sonuca degecek:) isterseniz bi eldiven takin ve bir adet patatesimizin ustunu kapak seklinde keselim.icini bir tabaga bosaltalim patatesimizin.Icersine biraz margarin koyalim tabaga bosalttigimiz kisminin ve istediginiz kadarda kasar peyniri atalim.Ve icersine resimde gördügünüz malzemelerden ne isterseniz kendi arzunuza kalmis katabilirsiniz.Hepsini tabagin icinde bulusturduk man acele edin sogumadan yapilmasi gerekiyor bu islemlerin:) Simdi tekrar dolduruyoruz patatesimizin icine.Tabi biraz sisiyor patatesimiz resimde goruldugu gibi patlamasin dikkat edin:) Üzerine ketcap ve mayonezide koydunuz mu tamamdirrr Afiyet Olsunn...

Hiç yorum yok: